Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ÉRDEKES FEJLEMÉNYEK

2013.07.11

 Mióta új osztálytársakat kaptunk eltel 2 hónap tehát április van. Éppen az utolsó óránkon ülünk ami természetesen na szerintettek mi? Hát persze hogy ófői. Az ófőnk mint már tudjátok remélem Kakashi nem rossz de túl sok házit add fel matekból mert ő tanítja nekünk azt is. De általában az osztály fele mindig bealszik beleértve engem is. Na de nézzük meg miről van szó.

-Gyerekek ma mindenkinek este hatra itt kell lenni e ünneplőbe mert a igazgató beszeretne valamit jelenteni.-és itt mindenkiből felszakadt egy jó nagy sóhajtás. Egy valakit kivéve hát persze hogy Naruto volt az a kivétel ki más is lehetne az ő arcára egy róka vigyor kúszott. Már mindenki megismert mindenkit de ami büntetésünk az nem maradt el.

-De jó.-újongott Naruto nem tudom miért.De valami biztos lefolyt az agyába már ha van neki olyan de nem nagyon hinném.

-Akkor jó hatkor találkozunk gyerekek.-és kicsengettek.

Én meg hálát adtam az istenek hogy ezt a napot is túl éltem. Azon járt az eszem hogy már csak 2 hónap és nyári szünet de sajnos azok is velünk lesznek mármint az a kis csapat aki velünk egy színvonalba van nem is értem hogy merték ezt megtenni. A gondolataimból a lányok ragadtak ki.

-Jól vagy Saku.-Mia

-Persze csak elgondolkodtam hogy mi lesz nyáron.-Saku

-Hát igen van egy kis gond ezzel kapcsolatban.-Yumi

-Yumi ne viccelődj ez már most rosszul kezdődik.- valamiért rossz előérzettem támadt a nyaralással kapcsolatban.De itt Yumi abba hagyta és Mia-ra nézett ez még rosszabb gondoltam magamban.De úgy látszik nem csak nekem tűnt fel egyedül mert Sayu és Hina is rám nézett.

-Nyögjétek már ki mi az aprobléma!!!!!!!!!!!!-Sayu-nál itt szakadt el a cérna olyan hangosan kiabált hogy az egész suli beleremegett az egyik tanár ránk is szólt hogy halkabban.

-Hááááááát…………izzzzzzzé…….tudjátok az úgy volt hogy……-Yumi

-Yumi előbb vagy utóbb el kell nekik mondanunk minél előbb annál jobb.Nah az a lényege hogy nem tudunk veletek menni nyaralni.-és itt kiakadtunk a lányokkal mi az hogy nem jönnek? Ne már akkor ők lesznek többségben ez így nagyon nem jó.

-Mi az hogy nem tudtok jönni ez így nem jó.Úgy beszéltük meg hogy mindenki megy mert az a buli.És egyáltalán miért nem jöttök?-Saku

-Azért mert mind a ketten a családdal megyünk nyaralni vagyis anyáék meghívtak engem és Mia-t és igent mondtam. Bocsi csajok.- miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?

-Ugye most csak viccelsz Yumi?-Hina

-Nem sajnálom.-Yumi

Itt mindenki elszontyolodott már az iskola kapuba voltunk Se szó se beszéd elváltunk egymástól és mindenki ment a maga útján. Én,Sayu és Hina szerencsére egymás mellett laktunk így mindig együtt mentünk haza és volt miről beszélgetni de most a haza utat csendben tettük meg és megbeszéltük hogy a lányok át jönnek hozzám és ott készülődünk de addig volt még egy csomó óránk így neki álltam gondolkodni hogy mit csinálhatnánk. De semmi nem jutott az eszembe és mikor magamhoz tértem ránéztem az órámra ami 16:30-öt mutatót gyorsan felugrottam és mentem is zuhanyozni hogy legalább azt ne kelljen mikor megjönnek a lányok. Villám sebességgel zuhanyoztam mint még eddig soha magam köré csavartam a törölközőmet és a lányok éppen akkor csöngettek.( jó az időzítessük ☺) Leszaladtam és kinyitottam az ajtót de persze úgy hogy elbújtam mögötte. Majd felmentünk a szobám ba és neki álltunk készülődni a lányok át hozták a ruháikat én meg még azt sem tudtam mit vegyek fel.De szerencsére a lányok segítenek így gyorsan meg leszünk.

 

Mind nagyon jól néztünk ki de sietni kellett így belehúztunk.(Bár magas sarkúba nem tudom hogy lehet sietni.)Még időbe oda értünk az ünnepségre gyorsan beálltunk az osztályhoz és hallgattuk mit akar mondani Tsunade.Már mindenki izgult hogy mi lesz most. Aztán egy jó fél óra után Tsunade feltűnt a színpadon és azt mondta:

-Sziasztok gyerekek azért hívattalak ide titeket mert előbb lesz vége az iskolának mint általában-és mindenki ujjongott csak mi nem hátul de azért jó hallani hogy vége lesz az sulinak aztán mindenki elhallgatott és Tsunade folytatta- de csak azért mert én elmegyek nyaralni másra pedig nem hagyom az iskolát élvezzétek ki amit a nyár add mert ilyen több nem lesz.-és mindenki azt hitte hogy vége lett a beszédnek így beszélgettek de Tsunade leintette őket- még nem fejeztem be van két kitűnő tanulónk ebben az évben az egyik Sasuke Uchiha-és az az öntelt barom még úgy is ment ki mint aki mindenki felett áll már a jelenléte rossz hatással van rám-a másik pedig mint általában Sakura Haruno-és én is kimentem –gratulálok a két kitűnő bizonyítványért remélem akik eddig nem voltak azok tanulnak tőlük és követik a példájukat. Köszönöm és jó nyarat mindenkinek.

Majd mindenki elindult a terme felé persze mi meg vártuk míg mindenki elmegy és utána megyünk be közbe beszélgettünk.

-Remélem ez a Sasuke nem jön velünk mert már a jelenlététől is hánynom kell.-Saku

-Én meg remélem ott lesz Shi mert annyira cuki.-Sayu

-Juj mi lesz ott a nyaralóba titeket nem hagyunk kettesben az már fix.-és Hina meg én neki álltunk röhögni szegény Sayu meg úgy nézett ki mint a főtt rák

suttogva:

-De akkor Saku-t meg Sasuke-t zárjuk be egy szobába és meglátjuk mi lesz!Vajon ki fog győzni?Én Saku-ra tippelek.-Sayu

-Hát nem tudom Sasuke-nak is van esélye pont úgy mint Saku-nak tehát én inkább nem mondok semmit ,de azért jó ötlet.-Hina

És nagy szerencséjükre én mindent hallottam.Az én kedves barátnőim bezárnának egy szobába azzal az öntelt majommal és az  a kérdés melyikünk győz? hát persze hogy én egy olyan mint Sasuke nekem nem tud ártani.És hirtelen megszólaltam a lányok meg szívinfarktust kaptak.

-Ez nagyon rossz ötlet szegény srác nem jönne ki élve abból a szobából!Az már tuti.-Saku

Lassacskán de eljutottunk a termünkhöz már mindenki bent volt. Mikor beléptünk síri csend volt és mindenki a helyén ült Kakashi szokása szerint ült a székbe lába az asztalon és olvasta azt a hülyeséget.De legalább nem vette észre hogy késtünk így leültünk majd felnézett a könyve mögül és megszólalt.

-Gyerekek akkor hallottátok hogy mi lesz most mert remélem figyeltetek. Nem is veszek el sok időt a nyaratokból mindenkinek sok szórakozást és jó nyarat.-pár perc múlva már senki sem volt a terembe mi is lenn voltunk az udvaron.

Elfoglaltuk a mi kis helyünket az egyik asztalon. Megbeszéltük mi lesz a nyáron. Később elbúcsúztunk a lányoktól és mindenki ment a maga dolgára. Este pedig felléptem MSN-re sokan bejelöltek de nem tudtam kik például egy rókavigyor nevű valaki és még sorolhatnám de vissza jelöltem éppen fent volt mindegyik és a lányok is így rájuk írtam.

cseresznye virág:Halli (Saku)

cicus:Szia ☺(Hina)

cseresznye virág:Mizu?

cicus:Semmi

cseresznye virág:Fel hívjam azt az embert hogy előbb megyünk mint megbeszéltünk?

cicus:Ja szerintem igen de még ki jön azt se tudjuk.

cseresznye virág:ez igaz

cicus:oké akkor még később beszélünk én megyek csomagolni.

cseresznye virág:oké menj csak én meg még beszélek egy kicsit még a többiekkel mert én már össze pakoltam mindent 

cicus:oké szia

cseresznye virág:Szia

És megkerestem az én barátosnémat mert körülbelül úgy 50 ember jelölt be MSN-en tehát egy jó páran. Meg is találtam egy fél órás keresgélés után és szerencsére fent volt így gyorsan rá írtam.

cseresznye virág:Hello 

vagány csaj:Szia ☺ (Sayu)

cseresznye virág: Most akkor mi lesz?

vagány csaj:Ezt hogy érted?

cseresznye virág:Hát úgy hogy körülbelül hányan megyünk meg mikor megyünk mert akkor felhívom azt a pasast akihez megyünk hogy azért tudjon róla.

vagány csaj:Hát nem tudom de igazad van meg kéne tudnunk mert ez így nem jó.

cseresznye virág:Hinával beszéltem.De még ő sem tud semmit és ez így nagyon nem jó.

vagány csaj:Az biztos de engem bejelöltek valami ismeretlen személyek MSN-en de nem igazoltam vissza.

cseresznye virág:Engem is bejelöltek de én vissza jelöltem nem tudom miért.

vagány csaj:Ez rád vall mindenkinek vissza igazolsz de azt sem tudod ki az.

cseresznye virág:Mit csináljak ha meg akarom őket ismerni nem tehetek róla.

vagány csaj:Oké nem mondtam semmit.

Majd rám írt ez a rókavigyor nevű ember.És elköszöntem Sayutól.

rókavigyor:Hello.Mizu?Hogy lesz a nyár?-(szerintem már sejtitek ki lehet ez a rejtélyes alak)

cseresznye virág:Várjunk csak ki vagy te?És honnan tudsz a nyarunkról?

rókavigyor:Bocsi Naruto vagyok.És onnan hogy én is megyek.

cseresznye virág:Ja bocsi akkor oké és véletlenül nem tudod hogy ki jön még.

rókavigyor:Nem de holnap emiatt találkozunk a parkban majd ti is gyertek el és megtudjátok hogy mi lesz.

cseresznye virág:Oké ott leszünk de közülünk csak hárman megyünk.

rókavigyor:Ki?

cseresznye virág:Én ,Hina ,Sayu a többiek a családjával mennek.

rókavigyor:Miközülünk is mennek a családjaival de legtöbben a pasijával vagy a barátnőjével megy nyaralni.

cseresznye virág:Jah értem akkor holnap találkozunk.Jó éjszakát.

rókavigyor:Neked is. Holnap úgyis látjuk egymást és egész nyáron eleget szerintem.

cseresznye virág:Ja túl sok is lesz.Na most már tényleg csá.

rókavigyor:Jó éjt.

És ki képet MSN-ről már csak én és Hina voltunk fenn.

cicus:Kivel beszéltél?

cseresznye virág:Narutoval.

cicus:De jó neked.

cseresznye virág:Ohhhh Hinata csak nem?

cicus:De. Annyira cuki.

cseresznye virág:Jaj de jó Ő pont jön nyaralni velünk és holnap elmegyünk a parkba Sayuval jössz?

cicus:Persze és de jó.Na szia.

cseresznye virág:Szia.

És kiléptem MSN-ből persze előtte még küldtem egy üzenetet Sayunak hogy holnap megyünk a parkba. Majd lezuhanyoztam és be feküdtem a puha ágyikómba és pár perc múlva már aludtam is. Másnap korán keletem és neki álltam készülődni. Naruto azt mondta hogy majd megcsörget amikor mehetünk. Lezuhanyoztam és neki álltam készülődni meg csináltam a hajam. Hátul felraktam a hajam elől pedig megmaradt pár tincs azt pedig begöndörítettem. Felvettem egy ujjatlan felsőt ami rózsaszín színű alura pedig egy farmer rövid nadrágot ami zöld volt. Hamarosan dél lesz és Naruto még nem hívott hogy mehetünk. De azért türelmesen várok. Dél van éppen most csöngettek és ajtót nyitottam a lányokkal találtam magam szembe. Hinatán egy rövid ujjú póló ami lila volt és egy térd gatya. Sayun egy zöld ujjatlan és egy kék farmer rövid nadrág volt. Beengedtem őket és megebédeltünk mert kicsit többet főztem a kelleténél. De annyira jó volt nézni ahogyan esznek szinte a fele el is fogyott az adagnak. A többi meg még jó lesz holnapra is. Mikor végeztünk a lányok segítettek elmosogatni. Én mosogattam Hina törölgetett Sayu pedig elrakta a helyükre a tányérokat. Mikor végeztünk abban a szent minutumban szólalt meg a telefonom. Naruto volt az így tudtuk hogy mehetünk és elindultunk a parkba. Mikor oda értünk a park ajtajához Naruto akkor futott a fiúk elől nem tudjuk miért de valami rosszat biztosan. Meglátott minket és mögém bújt. A fiúk meg csak néztek hogy most mi van. Pár perc múlva a lányok is megérkeztek és ők is csak néztek de nem tudtuk hogy most mi van. Így végül Sayu törte meg a közénk beállt csöndet.

-Most meg mi van nem csináltunk semmit.-mondta Sayu a többiek még mindig csak néztek és nem szólaltak meg.

-Naruto tudod hogy mi a bajuk?-kérdeztem mert nem értettem hogy most mi van.

-Nem de lehet hogy azért ilyenek mert nem tudták hogy jöttök.-mondta Naruto

Ebben lehet valami de akkor is ez a reakció kicsit furcsa. Soha nem szoktak így viselkedni inkább mindig belénk kötnek vagy leszólnak minket. Úgy hogy mi is egy kicsit meglepődtünk ezen a reakción. Még vártunk néhány percet míg magukhoz térnek.

-Nah mi van leharapta a cica a nyelveteket?-kérdezte Sayu és még mindig semmi reakció.

Itt fogyott el a türelmem és neki mentem Sasukénak. Na ezt már persze nem hagyta annyiban.

-Nézz a lábad elé! Pinki.-Sasu

-Jaj de nagy valakinek a szája vigyázz mert a végén még bele lépek és azt nem köszönöd meg.-mondtam de már nem sokáig fogják bírni az idegeim ennek az egoista idiótának a beszólásait.

-Juj de megijedtem. Gyere csak!-mondta és nálam itt szakadt el a cérna.

Megindultam felé de Naruto lefogott hogy álljak le de nem hallgattam rá így kapott egy jó nagy nyaklevest.A lányok álltak elém hogy ne hogy neki menjek.

-Sakura nem most kéne ezt lerendezni majd megoldjátok. Tudod miért jöttünk igaz?-mondta Sayu de csak nagy nehezen tudtam lenyelni a beszólását.

-Egyébként ti meg hogy kerültök ide?-kérdezte Ten

-Narutoval este MSN-en beszéltem és ő mondta hogy itt leszetek-és erre mindenki Naruto felé fordult gyilkos pillantással ha szemmel lehetne ölni Naruto már nem élne-és megkérdeztem tőle hogy véletlenül nem e tudja hogy kijön velünk nyaralni. Tudjátok a büntetés miatt.-mondtam de már kezdtem a tűréshatáromon lenni mert még mindig mindenki Narutot nézte. Végül Ino szólalt meg.

-Én megyek meg jön még Naruto,Sasuke,Sai és még Shi asszem ennyien.Tőletek?-és Ino olyan ravasz pillantással nézet ránk.

-Hát mi közülünk én,Hina és Sayu jönn a többiek a családjaikkal mennek.-mondtam de azért volt egy olyan rossz előérzettem a nyaralással kapcsolatban.

-OKÉ.-kiáltotta Naruto

-Akkor felhívom a tulajt hogy hamarosan megyünk és hogy hány szoba kell mert még nincs teljesen megbeszélve de azt mondta legalább 7-8 szobát fent tart addig nekünk.-Saku

-Akkor szerintem menjünk egy hét múlva addigra biztosan mindenki elkészül.-mondta Shi és Sayu majd elájult azt hittem hogy még mentőt is kell hívni de szerencsére hamar magához tér már amennyire tudott. 3:)

-Jó szerintem ez tényleg jó ötlet.-majd alig hallhatóan Hina azt mondta- legalább így Sayu feltud készülni hogy meghódítson.-és itt mind a ketten kuncogtunk egyet.

-Jó akkor egy hét múlva reptéren találkozunk a jegyeket majd mi megvesszük  meg a szállást is vállaljuk de pénzt mindenki hozzon magával és ruhát is.-Sayu

-De várjunk csak hova is megyünk?-kérdezte Ino

-Erre én is kíváncsi vagyok milyen putris helyet választottatok-Sasu

-Hát te már biztos hogy a híd alatt alszol.-Saku

-Chh.-Sasu

-Majd akkor egy hét múlva találkozunk.Sziasztok.-köszönt el Ino

Majd mindenki elbúcsúzott egymástól és ment készülődni. Ez az egy hét nagyon gyorsan repült mindenki el volt foglalva a pakolással én meg lerendeztem a szállást és a jegyeket. Már minden meg van a nap éppen most kelt fel tehát ideje készülődni mert még össze kell szedni a többieket is. Gyors tempóban lezuhanyoztam és hajat mostam. Megtörölköztem hajat szárítottam és felöltöztem rendesen. Majd a bőröndömet és a kis táskámat magamhoz vettem és elindultam a többiekért. Hinata-t meg Sayu-t nagyjából könnyen össze kapartam de hogy a többiekkel mi lesz azt nem tudom. Kapkodtuk a lábunkat és elindultunk Ino-hoz szerencsére Ino egyből ugrott és gyorsan öltözött olyan fél óra múlva már mehetünk a fiúkhoz is. Legelőszőr Naruto-hoz mentünk benyitottunk hozzá majd elhánytuk magunkat olyan kosz és büdös volt egyből arra gondoltam hogy Hinata-nak lesz elég dolga Naruto-val.Felmentünk a szobájába majd lerúgtuk az ágyról és felrángattuk a földről majd Ino-nak eszébe jutott egy ötlet és elkiáltotta magát hogy kaja bezzeg erre egyből felkelt felöltözött hozta a bőröndjét és már indultunk is tovább a következő Sai volt aki nem aludt csak pihent már csak öltöznie kellett. Mikor ez meg volt és most mentünk Temariékhoz mert nem rég hívtak fel hogy ők is jönnek de szerencsére volt még annyi hely a nyaralóban tehát mind kényelmesen elférünk.Temariék már fenn voltak mivel megcsörgettem őket hogy keljenek fel és már a ház előtt vártak. Most pedig elindultunk oda ahova az életben egyszer se akartam betenni a lábam ez pedig nem volt más mint az Uchiha család háza. De mikor megláttam a házat tátva maradt a szám ez már nem ház ez egy kastély volt na jó maradjunk a villánál. Majd nem hátast dobtam amikor felnéztem hogy hol a teteje de nem volt sok időm gondolkodni hogy hogyan élhet ez a beképzelt bunkó mert ott termet előttem pár perc alatt és a szája gúnyos mosolyra húzódott. Olyan idegesítő volt de majd letörlöm én azt a mosolyt a pofájáról. Nagy nehezen de eltudtunk indulni gyorsan haladtunk mert nem akartuk lekésni a repülőgépet. Egész úton azzal nyagatak hogy hova megyünk. Már kész volt az idegem mikor elértük a jegypénztárt megmondtam a nevem és már kaptam is a jegyeket mivel azokat már előre kifizettem. Elindultunk a kapuhoz ott oda adtuk a jegyünket és mentünk a gépre. Mikor megláttuk hogy mennyi hely maradt megkérdeztem a többieket hogy hova ülünk mert hát rajtunk kívül senki sem volt a gépen. Így messze egymástól leültünk majd olyan fél óra múlva a gép felszállt. Hosszú volt az út de elfoglaltuk magunkat kártyáztunk beszéltünk újságot olvastunk persze Naruto és Shikamaru szokása szerint át aludták az egész utat Sasuke az ablakon nézett ki és zenét hallgatott Ino és Temari pedig beszélgettek a fiúkról. A pilóta bemondta a hangos bemondóba hogy hamarosan megérkezünk erre mindenki lázba jött kivéve Sasuke-t de nagyon nem is érdekelt. Mindenki nézte a tájat Ino egyszer csak a nyakamba ugrott és azt kiáltotta hogy nagyon jó helyet találtam. Meleg volt majd lesült rólunk a ruha. Mikor megérkeztünk mindenki ugrált örömébe Naruto-t és Shikamaru-t úgy kellett lerúgni a székről hogy ébredjenek mert megjöttünk mikor leszálltunk megkaptuk a csomagjainkat és elindultunk én mentem elől majd egyszer csak megálltam a többiek nem értették miért állok meg ilyen hirtelen így ők is abba az irányba néztek egy táj tárult a szemünk elé ami………

 

Ha szeretnétek folytatást komikat kérek és sajnálom hogy eddig nem tudtam folytatni de sok a dolgom azért megpróbálok sietni a részekkel de ez tőletek is függ remélem tetszeni fog.         

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.